dimarts, 22 de desembre del 2009

Informació sobre aiguamolls construïts

Qui estigui interessat/da en conèixer informació sobre el funcionament dels sistemes d'aiguamolls construïts, en especial d'aquells que es fan servir per al tractament addicional de les aigües depurades i que a més tenen una clara intencionalitat de recreació d'ambients naturals, pot descarregar algunes presentacions de la web del Consorci de la Costa Brava (CCB) en format pdf.

En concret, tenim les dues presentades en el marc de la visita tècnica del 3rd Wetland Polluntat Dynamics and Control WETPOL 2009, que van córrer a càrrec de Ruud Kampf (Waternet, Holanda), titulada Linking well treated waste water with nature, i d'Enric Pallarès (CCB), titulada The Empuriabrava wastewater treatment plant and constructed wetland system, en la qual es presenten dades de funcionament del SAC.

També trobareu informació en aquests altres documents:

* Lluís Sala: The Waterharmonica in Costa Brava: Empuriabrava and Aiguamolls Natural Park

* Ruud Kampf: Natural processes to convert treated waste water into a usable surface water: A Dutch-Catalan cooperation

I finalment, els primers resultats d'un projecte innovador sobre la filtració biològica com a tècnica natural de regeneració d'aigües depurades es poden consultar en el següent enllaç:

* Joan Colom: Regeneració d’aigües depurades mitjançant filtració biològica. Avaluació dels resultats del primer any de funcionament (juliol 2007-juny 2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada