dijous, 19 de maig del 2016

Explosió de vida


En una visita de control rutinari al sistema d’Aiguamolls Construïts (SAC), avui ens hem trobat amb aquest pobre pollet de fotja que semblava desnodrit. Avui ell ha tingut molta sort perquè l’hem trobat nosaltres i l’hem dut al Centre de Recuperació de Fauna dels Aiguamolls, de la mateixa manera hagués pogut ser la guilla qui el trobés, aleshores ell hagués servit com aliment de les joves guilles que possiblement estan en un cau no molt lluny d’aquí. El seus pares aquests dies tenen una activitat frenètica per caçar tot el que troben i així, poder-los alimentar i és que el SAC  aquests dies és on gran rebost per a ells i molt d’altres depredadors.
L’èxit reproductor d’aquest espai (per exemple.: és l’entorn on més fotges hi crien del PNAE) també quedar demostrat en que és un dels llocs que s’ha convertit en “supermercat” dels depredadors dels Aiguamolls. El cicle de vida també inclou aquests fets.

Aprofita aquesta primavera per visitar els tres amagatalls del SAC i podràs ser testimoni d’aquestes histories naturals.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada